Impresszum

A weblap tulajdonosa és szerkesztője:

Bakucz András e.v.

9700 Szombathely, Rohonci út 42.

email: Kérem, írjon a honlapon megadott elérhetőségre, a KONTAKT menüpont alatt!

Kamarai elérhetőségek: Magyar Építész Kamara, Vas Megyei építész Kamara

MÉK névjegyzéki adatok: É 18-0237, BÉ 18-0237

MÉK cégnyilvántartás: C-18-1218

Területileg illetékes kamara: Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A szakmagyakorlásra vonatkozó, hatályos jogszabályok a MÉK honlapján összegyűjtve elérhetők: ld. itt.

Tárhely szolgáltató:

A www.andrasbakucz.hu honlap a domainrendeles.hu szerverén van elhelyezve.

FS-NET Kft. 1141 Budapest, Pöstyén u. 21.

Tel.: +36 1 880 3216

Fax.: +36 1 998 0638

info “kukac” domainrendeles.hu

Jogi nyilatkozat

A www.andrasbakucz.hu tartalma (cikkek, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi és bármilyen más média) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges! A Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni!

A Tulajdonos minden jogot fenntart.

Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek

Adatvédelem

Az üzemeltető tiszteletben tartja weblapja látogatóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési nyilatkozatnak megfelelően kezeli. Az üzemeltető tájékoztatást követően, abban az esetben tárolja személyes adatait, amennyiben a látogató azt önként adta meg, illetőleg amennyiben az a weboldal útján nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, vagy azt jogszabály kötelezővé teszi. A látogató írásban jelezheti az üzemeltető felé, hogy személyes adatainak törlését kéri, ebben az esetben az üzemeltető ezen adatokat köteles megsemmisíteni.

A Tulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse. A Tulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Tulajdonos nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Tulajdonos weboldala kapcsolódik.

Mivel a Tulajdonos nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a www.andrasbakucz.hu honlap tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például – de nem kizárólagosan – az alábbiakat:

Kapcsolódó honlapok

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése a Tulajdonostól független, így azokért felelősséget vállalni nem tud.

Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az Tulajdonos haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.


VISSZA >>>