Festménykiállítás a Kanizsai Dorottya Gimnáziumban

február 2, 20182018.02.05-én 10.15-kor kiállítás nyílik festményeimből – egykori iskolám – a Kanizsai Dorottya Gimnázium emeleti galériáján!
Mindenkit szeretettel várok!


BRICOLAGE

november 4, 2017Sok szeretettel meghívjuk Önt a Westwerk Művészeti Alkotóműhely Kulturális Egyesület bemutatójára!

BRICOLAGE

Időpont: 2017. november 11. szombat 11.óra

Helyszín: Szombathely, Rákóczi utca 3., Bartók Béla Zeneiskola előtti téren.

Megnyitja: Szilárdi Béla, képzőművész

 

Alkotók:

Baki Orsolya, Bakucz András, Dénes Nóra, Egri Balázs, Farkas Imre, Kassai Ferenc, Pálfi Gyöngyvér, Rasperger Dávid, Söptei Eszter, Szántó István, Tóth Péter

 

Alkotótárs:

Bloch Gábor formatervező, Sette Design Kft.

Támogatók:

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata

Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium

 

www.westwerk.wixsite.com/home


Belsőépítészek Országos Találkozója, Zsennye

szeptember 2, 2017„20 ÉVES A ZSENNYEI BOT”

BOT – BELSŐÉPÍTÉSZEK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA

Zsennyei Konferencia

2017. szeptember 8-9-10.


Elkészült a Körülöttünk. Nemzeti Szalon 2017. weboldala

augusztus 19, 2017Körülöttünk. Nemzeti Szalon 2017. Iparművészet és Tervezőművészet című kiállításnak minden eddigi szalonnál nagyobb volt a látogatottsága, a vasárnap zárt tárlatot összesen 27307-en tekintették meg. (forrás)

A Szalon weboldala elérhető itt!


Körülöttünk. Ipar- és tervezőművészet. Nemzeti Szalon 2017

április 18, 20172014-ben a Magyar Művészeti Akadémia kezdeményezésére és támogatásával a Műcsarnok Nemzeti Szalon néven új kiállítássorozatot indított, mellyel az a célja, hogy időről időre megbízható körképet nyújtson a vizuális művészetek különböző területein született főbb teljesítményekről. Az első tárlat a mai építészet aktuális feladataira és legjellemzőbb műfajaira fókuszált, a 2015-ös kiállítás a kortárs képzőművészet klasszikusnak számító műfajainak (festészet, szobrászat és grafika) jellemző tendenciáit és eredményeit mutatta be, a 2016-os Szalon pedig a jelenkori fotó- és médiaművészet rendkívül szerteágazó anyagából mutatott be több száz alkotást.

A 2017 tavaszán nyíló kiállítás az ipar- és tervezőművészet elmúlt tíz évének áttekintésére vállalkozik. A felkért kurátorok – Sára Ernő és Scherer József – által összeállított szalon tiszteleg a közelmúlt iskolateremtő mesterei előtt, de elsősorban a változó képzési, tervezői, gyártói és értékesítői környezetben tevékenykedő mai alkotók lehetőségeire és legkiemelkedőbb szakmai teljesítményeire koncentrál. A tárlat a tényleges funkciók és szakmai kihívások mentén rendezi az elkészült tárgyakat és a terveket, és a kortárs iparművészet és dizájn klasszikusnak számító műfajai mellett az ezek határterületein létrejövő alkotásokat kívánja feltérképezni és bemutatni.