GREEN a Westwerk Egyesülettel


A Westwerk Egyesület egy interaktív munkával kapcsolódott be a Távhőszolgáltatás Napján a “Zöldülj velünk!” című rendezvénysorozatba. A kampány célja, a társadalom szemléletformálása révén hívja fel a figyelmet a környezetvédelem és az energiatudatosság kiemelt fontosságára.

Az installációs elképzelésünket a Fő téren a köztér funkció határozta meg: a köztér egy olyan nyilvános térhez kapcsolódó (mikro) társadalmi környezet, melynek közösségi és privát elkülönülő használatából azokra a jellegzetességekre helyeztük a hangsúlyt, melyek a rekreációhoz és a pihenéshez kapcsolódnak.

A pihenésre szolgáló párnák töltőanyaga a faapríték, ami mint megújuló energiaforrás az alternatív fűtési rendszerek alapanyaga, de itt most másodlagos rendeltetésnek tesz eleget. A hőtükörfóliát megidéző ezüstszínű párnákból szóló madárhangok a természetbe vezetik vissza a közönséget.

Pihenj, relaxálj vagy egyszerűen csak foglalj helyet a párnákon és beszélgess barátaiddal, amíg a madarak csicseregnek!

 Használati javaslat:

A telefonod segítségével olvasd le a párnán található QR kódot,  és a weboldalra feltöltött madárhangokból válassz mit játsszon le a párnába ültetett JBL, bluetooth-szal csatlakozz rá, ameddig rajta pihensz!

 Projektvezetők: Baki Orsolya, Farkas Imre, Söptei Eszter

Közreműködők: Bakucz András, Dénes Nóra, Egri Balázs, , Kassai Ferenc, Pálfi Gyöngyvér, Rasperger Dávid, , Szántó István, Tóth Norbert, Tóth Péter.

Támogatja:

Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft.április 10, 2017
Bakucz András – építész
andrasbakucz.hu


VISSZA >>>